понеділок, 18 лютого 2008 12:35

Експерти УЄФА сьогодні знову проінспектують Україну

Сьогодні Україну відвідає група експертів УЄФА зі стадіонів, котрі побувають у містах, що готуються до Euro-2012.

На прес-конференції в Донецьку міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко висловив впевненість в тому, що збоїв з базами і стадіонами виникнути не повинно.

Але віце-президент ФФУ Борис Воскресенський дотримується протилежної думки: "Зауваження від експертів обов"язково будуть. Хоч би тому, що ми не вкладаємося у встановлені нами ж строки".

Воскресенський зазначив, що призначений на сьогодні початок реконструкції НСК "Олімпійський" не повинен трактуватися як початок демонтажних робіт, оскільки попереду ще проведення тендеру і непростий організаційний процес.

Також він прокоментував заяву першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка, що земля під новий стадіон буде виділена в районі ВДНГ, а не, як повідомлялося раніше, на території танкового заводу на Дарниці: "Думаю, можливість будівництва нової спортивної арени в районі виставки вірогідніша, ніж попередній варіант. Адже земля танкового заводу належить міністерству оборони, тоді як нова територія, знайдена для розміщення стадіону, - власність самої КМДА".

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Експерти УЄФА сьогодні знову проінспектують Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі