субота, 20 жовтня 2018 17:59

Експерт розповів, чи позначиться нічия з "Челсі" на майбутньому Моуріньйо

Експерт розповів, чи позначиться нічия з "Челсі" на майбутньому Моуріньйо
Команда Моуріньйо на виїзді поділила очки з "Челсі". Фото: Reuters

У матчі 9 туру чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" на виїзді зіграв унічию з "Челсі" (2:2), пропустивши другий гол на шостій доданій до основного часу хвилині.

Gazeta.ua пропросила прокоментувати гру і майбутнє португальського наставника "МЮ" Жозе Моуріньйо експерта з міжнародного футболу, журналіста Івана Громікова.

"Челсі" краще провів першу половину зустрічі, очікувано команда Саррі більше володіла м'ячем, ініціативою. "Манчестер Юнайтед" діяв від оборони, практично не давши супернику створити моменти біля своїх воріт. Гол лондонці забили після подачі кутового та індивідуальної помилки Погба.

Після перерви ситуацію змінив гол манчестерців, які створили момент майже не звідки. Після цього підопічні Моуріньйо стали діяти агрисивніше в атаці, стала вигравати більше м'ячів, прокинувся якийсь голод у атакувальних футболістів, за рахунок перехватів почали виглядати небезпечніше на контратаках, забили другий гол.

"Манчестер Юнайтед" останні роки незміно програвав на полі "Челсі"

У принципі, "Ман Юнайтед" достатньо добре захищав результат цього матчу, "Челсі" в кінцівці важко давалися моменти. Але десь не вистачило концентрації - один епізод дозволив "Челсі" уникнути поразки. Хоча за сукупністю голевих епізодів нічия - справедливий результат.

Як цей результат позначиться на майбутньому Моуріньйо? Думаю, зараз до португальського фахівця не виникне питань. "Манчестер Юнайтед" останні роки незміно програвав на полі "Челсі". Цього сезону лондонці взагалі не поступалися, йдуть серед лідерів АПЛ. Не скажу, що позиції Моуріньйо міцні, але ця нічия в Лондоні не повинна кардинальним чином позначитися на подальшій кар'єрі тренера на чолі "Манчестер Юнайтед". Тим більше перед цим була перемога над "Ньюкаслом". В інформаційному плані ситуація довколо нього заспокоїлася. Але все може змінитися в один момент. Цього ніхто не може передбачити", - сказав Громіков.

Відео нічиєї "Челсі" - "МЮ":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криза в "Манчестер Юнайтед": Моуріньйо конфліктує з лідером команди - відео

Після 9 турів "Ман Юнайтед" набрав 14 очок - 4 перемоги, 2 нічиї і 3 поразки.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чи позначиться нічия з "Челсі" на майбутньому Моуріньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі