неділя, 05 березня 2017 12:19

Експерт оцінив сильні та слабкі сторони лідера нападу "Динамо"

Експерт оцінив сильні та слабкі сторони лідера нападу "Динамо"
Бесєдін забив два вирішальні м'ячі у двох матчах поспіль. Фото: dynamo.kiev.ua

Екс-форвард збірної України та футбольний експерт Сергій Нагорняк дав оцінку ігровим якостям молодого форварда "Динамо" Артема Бесєдіна.

Останній відзначився двома вирішальними голами – в матчах проти "Зорі" та "Олімпіка".

– Нічого кращого для становлення юного форварда не може бути, як два вирішальних голи в двох матчах поспіль, – каже Сергій. – Динамівець Артем Бесєдін забив "Зорі" й "Олімпіку". Хлопець має набути впевненості й віри. Принаймні він точно знатиме, що в найближчій грі саме він вийде на поле в стартовому складі. Взагалі для Артема Бесєдіна і Романа Яремчука зараз склалася унікально сприятлива ситуація. Досвідчених форвардів-легіонерів у "Динамо" нема, і, враховуючи економічну ситуацію в країні, навряд чи будуть. Хлопці це розуміють і боротимуться за місце в складі затято.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард "Динамо" став найкращим молодим гравцем України в листопаді

Чим бере Артем Бесєдін?

Найперше – антропометрією. Він високий, потужний, таранний форвард. Утім з непоганою координацією. Якби ще умів обігрувати сам на сам – ціни б йому не було. Артем – класичний дев'ятий номер.

Він має якусь перевагу над Романом Яремчуком?

Про це ще рано говорити. Але мені здається, що Яремчук усе ж таки більш різноплановий гравець. Принаймні він більше грає на команду й має більше футбольного інтелекту. Однак час розставить усе на свої місця. В чемпіонаті треба ще зіграти щонайменше 12 турів. Думаю, саме в них і визначиться форвард, який гратиме в основі. Хоча зараз шанси Бесєдіна видаються вагомішими.

На вчорашній грі між "Динамо" та "Олімпіком" був присутній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Практично немає сумнівів у тому, що Беседін, якщо не трапиться форс-мажору, отримає виклик до національної команди України. Не виключено навіть, що за нинішніх умов Артем стане першим вибором Шевченка - отримає місце у стартовому складі.

Зараз ви читаєте новину «Експерт оцінив сильні та слабкі сторони лідера нападу "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі