вівторок, 09 жовтня 2007 09:23

Екс-перша ракетка світу Хінгіс пропала безвести

Екс-перша ракетка світу швейцарка Мартіна Хінгіс, яка не так давно повернулася у великий теніс, зникла. Про її місцезнаходження нічого не відомо не тільки журналістам, але навіть спонсорам. При цьому спортсменка повинна зараз знаходитися поряд із знімальною групою, що створює рекламний ролик для компанії по виробництву кухонних комбайнів. Особистий лікар тенісистки Хайнц Бюльманн стверджує, що Хінгіс влаштувала "гру в хованки" через те, що була страшно розчарована черговою травмою, яка поставила продовження її кар"єри під питання, повідомляє www.sports.ru.

Які-небудь прогнози можна буде робити тільки після ретельного медичного обстеження, уточнює Бюльманн. Поки він безуспішно обриває телефон Хінгіс, соціологічний опит, проведений в Швейцарії, наочно показав, що її співвітчизники свої висновки з цієї історії вже зробили. За результатами опиту, 60 відсотків респондентів вважають, що цього разу Мартіні все ж таки доведеться піти на заслужений відпочинок.
Зараз ви читаєте новину «Екс-перша ракетка світу Хінгіс пропала безвести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі