четвер, 25 вересня 2008 14:39

Екс-перша ракетка світу Борис Беккер повертається на корти

Легендарний тенісист, 3-разовий чемпіон "Вімблдону" і екс-перша ракетка світу Борис Беккер повертається на корти.

Дебют Беккера у ветеранському турі відбудеться в Далласі, США на турнірі TheStanfordChampionships, який пройде з 22 по 26 жовтня. Це буде перший турнір Беккера в Америці з 1999 року, повідомляє Galaolympics.

Беккер гратиме в групі А турніру, що проходить по круговій системі, де компанію йому складуть Джим Кур"є, Вейн Феррейра і Мікаель Пернфорс. Групу Б складуть Марк Філіппусіс, Тодд Мартін, Аарон Крікштейн і Джиммі Аріас.

Відзначимо, що в цьому турнірі візьме участь і росіянка Ганна Курникова. Вона виступить в міксті.

"Я дуже схвильований можливістю знову грати в США. З нетерпінням чекаю можливості відновити наше суперництво з Джимом Кур"є, хочу знову відчути дух боротьби", - сказав Беккер.

"Борис - це тенісна ікона. Я в захваті від можливості зіграти з ним в Далласі, і знаю, що це буде важкою перевіркою для мене. Щоб відповідати його рівню, я повинен боротися на межі своїх можливостей, тому я чекаю цього дня", - прокоментував повернення Беккера Джим Кур"є.

sport.oboz
Зараз ви читаєте новину «Екс-перша ракетка світу Борис Беккер повертається на корти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі