субота, 29 вересня 2007 20:58

Експеримент Сабо призвів до домашньої поразки "Динамо" від явного аутсайдера чемпіонату

Головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо як обіцяв на гру проти явного аутсайдера чемпіонату охтирського "Нафтовика" виставив експериментальний склад. Кращі сили в цей час продовжують готуватись до поєдинку Ліги чемпіонів з португальським "Спортінгом", який відбудеться найближчого вівторка. До чого це призвело ми можете взнати з кінцевого рахунку, в який, погодьтесь, мало віриться.

Гості зрозуміли, що з таким складом "Динамо" можна грати на рівних і навіть в окремих моментах перегравати киян. Особливо коли оборона господарів допускає помилки, як це сталось на 30-й хвилині. Шептицький скористався провалом в центрі захисту і точно пробив в нижній кут. Стопроцентну нагоду відігратись господарі поля втратили через сім хвилин - Ребров, пробиваючи пенальті призначений за гру рукою в карному майданчику, відправив м"яч вище воріт.

Після перерви Сабо випустив на поле Ель-Каддурі та Мілевського, а зовсім скоро і Ващука. Особливу надію наставник "Динамо" покладав на Мілевського, який на 57-й хвилині пробивав головою, але потрапив в штангу. А далі стало незрозуміло, як "Динамо" збирається хоч би зрівняти рахунок. Гості дуже грамотно грали в захисті, а у киян було не видно гравця, який зміг би налагодити гру в центрі поля і віддавати точні передачі на гравців атаки.

В кінцівці зустрічі "Динамо" пішло на штурм воріт "Нафтовика", але ударам киян забракло влучності. Перша перемога "Нафтовика" в чемпіонаті після повернення в вищу лігу і над ким!


"Динамо" - "Нафтовик" - 0:1 (0:1)

29 вересня. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В. В. Лобановського.

Суддя - Ігор Подушкін (Харків).

"Динамо": Рибка, Федоров, Родріго (Ващук, 54), Ребров (Ель Каддурі, 46), Маркович, Гусєв, Федорів, Нінкович, Мілько, Ротань (Мілевський, 46), Лисенко.

Головний тренер Йожеф Сабо.

"Нафтовик": Куслій, Птачик, Сердюк, Нефедов, Монахов, Куценко, Кретов (Снітко, 75), Шептицький (Товкацький, 68, Олефір, 90), Зайчук, Іванов, Гігіадзе.

Головний тренер Валерій Городов.

Гол: Шептицький (30).

На 37-й хвилині Ребров не реалізував пенальті (вище воріт).

Попередження: Птачик (27), Шептицький (32), Сердюк (38), Нінкович (77), Куценко (79).


Зараз ви читаєте новину «Експеримент Сабо призвів до домашньої поразки "Динамо" від явного аутсайдера чемпіонату ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі