понеділок, 11 квітня 2011 18:50

Екс-одноклубник Тимощука хоче піти, вигравши Євро-2012

Екс-одноклубник Тимощука хоче піти, вигравши Євро-2012

Голландський півзахисник "Мілана" Марк ван Боммель заявив, що наступний рік стане вдалим у його кар'єрі. Зі збірною Нідерландів він розраховує виграти чемпіонат Європи, після чого зосередить зусилля на клубному рівні.

"Я у футболі не перший рік, але до кінця ще не насолодився великими перемогами. У найближчій перспективі нам необхідно виграти чемпіонат Італії, а в наступному році святкувати успіх на Євро-2012", - цитує гравця Інформаційний центр Євро-2012.

За словами ван Боммеля, збірна Голландії сильна зараз, як ніколи: "Нам трохи не пощастило на чемпіонаті світу в ПАР, але ми як і раніше є однією з найсильніших команд у світі. Після чемпіонату Європи я закінчу грати за збірну. Мені подобається в "Мілані" і, сподіваюся, затримаюсь тут ще на кілька років".

Нагадаємо, ван Боммель переїхав до Італії з "Баварії" у січні цього року. Контракт з "Міланом"у нього розрахований до кінця сезону з правом продовження ще на рік.

Зараз ви читаєте новину «Екс-одноклубник Тимощука хоче піти, вигравши Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі