середа, 03 листопада 2010 12:58

Екс-наставник "Реала" очолив аутсайдера чемпіонату Іспанії

Екс-наставник "Реала" очолив аутсайдера чемпіонату Іспанії
Колишній головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Мануель Пеллегріні погодився очолити "Малагу", яка займає 18-е місце в чемпіонаті Іспанії. 57-річний чилійський фахівець підпише з цим клубом трирічний контракт. Про це повідомляє DPA.

Пеллегріні з 2004 по 2009 роки очолював "Вільярреал". Під керівництвом чилійського тренера команда кілька разів виходила до Ліги чемпіонів, а в сезоні-2005/06 дійшла до півфіналу цього турніру.

Влітку 2009 року Пеллегріні став наставником "Реала", проте не зміг виграти з мадридцями чемпіонат Іспанії, а з Ліги чемпіонів "Реал" вибув у 1 / 8 фіналу. Незважаючи на рекордну кількість очок, набраних "Реалом" у першості країни в сезоні-2009/10, Пеллегріні був звільнений.


"Малага" у дев'яти матчах чемпіонату Іспанії сезону-2010/11 набрала сім очок. 2 листопада головний тренер цього клубу португалець Жезуальдо Феррейра був відправлений у відставку.


Раніше повідомлялося про зацікавленість керівництва "Динамо" в послугах Пеллегріні. Після відставки Валерія Газзаєва командою з приставкою в.о. керує Олег Лужний.

За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник "Реала" очолив аутсайдера чемпіонату Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі