понеділок, 26 листопада 2007 16:40

Екс-наставник ФК "Москва" Слуцький може очолити київське "Динамо"

За інформацією російських ЗМІ, боси київського "Динамо" звернулися до екс-наставника ФК "Москва" Леоніда Слуцького з пропозицією очолити команду, повідомляє www.sport.com.ua.

Тренерові було запропоновано підписати контракт за схемою "2+1" із зарплатою півтора мільйони доларів в рік.

- Керівництво "Динамо" дійсно виходило на Леоніда Вікторовича з такою пропозицією, - підтвердило джерело в стані біло-блакитних. - Але, як ви самі розумієте, Слуцкий - не єдиний кандидат на посаду головного тренера. Боси клубу розглядають варіант із запрошенням Олега Блохина, який, правда, не горить бажанням залишати роботу на посту головного тренера збірної. Та і шанси нинішнього в.о. Олега Лужного продовжити роботу з командою далеко не мінімальні. Але для цього екс-капітанові киян потрібно виграти п"ять наступних матчів.

- Що стосується шансів Слуцького, то вони також досить високі, - затверджує джерело. - Президентові "Динамо" Ігорю Суркісу подобаються молоді, амбітні наставники, що ставлять перед собою високі цілі і що володіють європейським футбольним мисленням. Леонід Вікторович, якому тільки 37 років, відноситься до категорії саме таких тренерів. Відверто кажучи, на пострадянському просторі подібних фахівців можна перерахувати по пальцях.

Сам Слуцький не став спростовувати інформацію, що у нього є пропозиція з України.

- Загалом, для мене не має значення, де працювати - в Росії або за її межами, - розповів Леонід Вікторович. - Для мене важливе одне - щоб майбутній клуб ставив перед собою серйозні цілі. Зараз декілька таких клубів залишилися без головних тренерів і я веду з ними переговори. Декільком командам я вже відповів відмовою, хоча вони були надзвичайно зацікавлені в моїх послугах. Ще раз скажу, що мене перш за все цікавить робота з перспективою участі в європейських турнірах.
Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник ФК "Москва" Слуцький може очолити київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі