Ексклюзиви
понеділок, 31 січня 2011 15:58

Екс-капітан "Сатурна" може перейти в донецький "Металург"

Екс-капітан "Сатурна" може перейти в донецький "Металург"

Екс-капітан футбольного клубу "Сатурн" півзахисник Олексій Ігонін може продовжити кар'єру в донецькому "Металурзі", оскільки клуби російської прем'єр-ліги неактивно проявляють себе, інформує РИА Новости з посиланням на агенство Р-Спорт.

"Сатурн" через борги перед кредиторами, футболістами і співробітниками клубу відмовився від участі в майбутньому чемпіонаті Росії і почав процедуру банкрутства. Екс-капітан "Сатурна" Ігонін заявляв, що хотів би грати в одному з клубів російської прем'єр-ліги.

"Я розглядав команди прем'єр-ліги, але російські клуби досить інертно поводяться. Я не зовсім розумію, чого вони хочуть. Тому зараз схиляюсь до варіанту з "Металургом", який теоретично в голові я тримав давно. Там все досить конкретно", - сказав Ігонін.

Футболіст, якому в березні виповниться 35 років, хоче ще пограти на хорошому рівні.

"Хочеться ще на пристойному рівні пограти, а ця команда ставить завдання у Кубку УЄФА. Перспективи хороші. У них завдання. У них інфраструктура. У них все є", - сказав Ігонін.

Головним тренером донецького "Металурга" став колишній тренер "Сатурна" Андрій Гордєєв.

"Там Гордєєв. І найголовніше, що він мене добре знає. І футбол він буде проповідувати той, який я знаю. Ми однодумці", - зазначив Ігонін.

Зараз ви читаєте новину «Екс-капітан "Сатурна" може перейти в донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути