середа, 16 березня 2011 17:41

Екс-капітан "Манчестер Юнайтед" лікується від раку

Екс-капітан "Манчестер Юнайтед" лікується від раку

Легенда "Манчестер Юнайтед" Брайан Робсон хворий на онкологічне захворювання.

Колишній капітан МЮ і збірної Англії, який в даний час працює зі збірною Таїланду, переніс операцію з видалення ракової пухлини на гортані.

Повідомляється, що Брайан Робсон оптимістично налаштований щодо шансів на повне одужання. Також відомо, що Робсон відчуває себе добре, він зможе продовжити свою роботу.

"Лабораторна доповідь показала, що ракова пухлина потребує подальшого лікування. Онколог впевнений, що вона піддається лікуванню", - передає слова джерела The Sun.

Відзначимо, що Робсон грав на позиції атакуючого півзахисника. Найбільшу популярність здобув, виступаючи за англійський клуб "Манчестер Юнайтед", у якому він був капітаном протягом 12 років (клубний рекорд).

Робсон зіграв у 90 матчах за збірну Англії (причому 65 разів в якості капітана збірної) і забив 26 голів.

Після завершення кар'єри гравця Робсон тренував "Мідлсбро", "Бредфорд Сіті", "Вест Бромвіч Альбіон" і "Шеффілд Юнайтед".

У березні 2008 року Робсон повернувся в "Манчестер Юнайтед" у якості клубного посла. 23 вересня 2009 Робсон був призначений на пост головного тренера збірної Таїланду.

Зараз ви читаєте новину «Екс-капітан "Манчестер Юнайтед" лікується від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі