вівторок, 08 липня 2008 15:06

Екс-гравця донецького "Металурга" образили расистськими витівками

Перуанський футболіст Андрес Мендоса, що у минулому захищав кольори донецького "Металурга", звинуватив Федерацію футболу Перу в расизмі. Причиною звинувачення стало те, що вона не скоротила йому термін відлучення від національної збірної за участь у вечірці — на відміну від трьох інших гравців. Після товариського матчу в листопаді минулого року Клаудіо Пісарро, Джефферсон Фарфан, Сантьяго Акасьєте і Мендоса провели веселий вечір в компанії з жінками. Федерація вирішила їх покарати і вивела на півтора роки з складу збірної.

Тепер дискваліфікацію зменшили на три місяці всім, окрім Мендоси, що викликало обурення у нападаючого бухарестського "Стяуа".

"Я першим вибачився перед федерацією, я не пив алкоголь і не брав участі ні в якій оргії", — обурюється гравець, що не сумнівається в тому, що лояльніше відношення до трьох інших футболістів пов"язане з кольором шкіри.

Як запевняє Мендоса, один з діячів федерації одного разу сказав йому, що він не уміє читати, а казначей цієї організації обізвав "брудним негром", погрожуючи закрити перед ним двері в національну команду, повідомляє "СЕ".

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравця донецького "Металурга" образили расистськими витівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі