четвер, 11 грудня 2008 14:54

Екс-гендиректор "Шинніка" розтринькав 56 мільйонів рублів

Колишньому генеральному директорові клубу російської футбольної прем"єр-ліги "Шиннік" Володимиру Шепелю пред"явлено звинувачення в розтраті засобів у розмірі більше 56 мільйонів рублів. Шепеля заарештовали в квітні 2008 року, а зараз йому пред"явили звинувачення по п"яти статтях кримінального кодексу РФ, повідомляє lenta.ru з посиланням на "Інтерфакс".

За підсумками розслідування колишній гендиректор ярославського клубу звинувачується в привласненні довіреного йому майна в особливо крупних розмірах, а також в підробці документів з метою приховати інший злочин.

Крім того, Шепелю пред"явлене звинувачення у виплаті співробітникам "Шинніка" неврахованих зарплат, з яких не виплачувалися податки. Загальна сума не виплачених податків склала близько 30 мільйонів рублів.

Колишній гендиректор клубу звинувачується також в укладані "липових" трудових договорів з футболістами, по яких держава повернула ПДВ у розмірі семи мільйонів рублів. Слідство вважає, що по цій же схемі Шепель намагався отримати від держави ще 18 мільйонів рублів.

Шепель відмовився від надання свідчень і приступив до ознайомлення із справою і пред"явленими йому звинуваченнями.

Зараз ви читаєте новину «Екс-гендиректор "Шинніка" розтринькав 56 мільйонів рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі