субота, 03 квітня 2010 18:53

Екс-футболіст збірної Аргентини втратив наполовину слух і зір

Екс-футболіст збірної Аргентини втратив наполовину слух і зір

Екс-гравець збірної Аргентини Фернандо Касерес, п"ять місяців тому поранений у голову збройними грабіжниками, що напали на його машину в передмісті Буенос-Айреса, вийшов з лікарні, однак наслідки лиха, що трапилjся з ним, виявилися вельми серйозними.

"Добре те, що я відчуваю себе нормально. Ситуація була складна, але тепер все в минулому, і я перебуваю на останній стадії відновлення", - заявив в інтерв"ю офіційному сайту ФІФА 40-річний Касерес, який свого часу зіграв 24 матчі за "альбіселесте ".

Хоча Касерес і вижив, загальна картина все одно залишилася досить сумною: у результаті поранення він осліп на одне око і оглух на одне вухо.

Відзначимо, що в тій же клініці, в якій знаходився Касерес, нині перебуває, і форвард збірної Парагваю Сальвадор Кабаньяс, який отримав вогнепальні поранення в січні, перебуваючи в одному з мексиканських нічних клубів. Як наголошується, гравець зберігає шанси виступити на ЧС-2010 у ПАР.

За матеріалами Евроспорт, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіст збірної Аргентини втратив наполовину слух і зір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі