пʼятниця, 15 травня 2020 15:16

Ексфорварда "Дніпра" через українське походження "кинули" на трансфері

Ексфорварда "Дніпра" через українське походження "кинули" на трансфері
Євген Бохашвілі не зміг себе знайти в українських командах. Фото: ФК "Карпати"

Ексфорвад "Дніпра" Євген Бохашвілі розповів, що 2016 року він був за крок до підписання контракту із латвійською "Ригою".

За словами Бохашвілі, його не взяли в команду тільки через те, що він українець.

"Поїхав у Латвію і було у мене дуже велике невезіння. Пройшов перегляд в "Ризі", і мені вже сказали, що будуть підписувати контракт. Я зіткнувся з такими речами, коли нічого не залежить від футболіста.

Виявилося, що президент клубу не зовсім позитивно ставиться до українців, а він думав, що я грузин. У мене ж прізвище Бохашвілі.

Коли пройшов перегляд і вони погодилися підписувати, то подзвонив агент і сказав, що клуб почав давати задню. Я не міг зрозуміти, чому, адже добре зіграв в товариських матчах, показав себе. Тренер сказав, що влаштував його.

Тоді збори мали бути в Дубаї і в мене вже взяли паспорт для оформлення візи, але в останній момент мене "кинули". Мене це сильно зачепило. Я туди поїхав після травми і ось так вийшло", - сказав Бохашвілі в інтерв'ю football.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екстренер "Динамо" офіційно залишився без роботи в Росії

Власником "Риги" є російський підприємець Сергій Ломакін. Євген Бохашвілі є вихованцем "Дніпра", але пробитися у першу команду не зміг. Грав за "Кривбас", "Волинь", "Карпати", "Рух", ФК "Мінськ", "Торпедо" Кутаїсі. Зараз виступає в Індонезії.

Зараз ви читаєте новину «Ексфорварда "Дніпра" через українське походження "кинули" на трансфері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі