вівторок, 04 грудня 2018 14:25

Екс-динамівець став найкращим гравцем чемпіонату Бразилії

Екс-динамівець став найкращим гравцем чемпіонату Бразилії
Бразилець Дуду став найкращим гравцем чемпіонату Бразилії

Колишній півзахисник київського "Динамо" Дуду став найкращим гравцем бразильської першості. Дуду зараз виступає за "Палмейрас", який цьогоріч став чемпіоном Бразилії.

"У Бразилії найкращих футболістів нагородили за підсумками чемпіонату. Екс-"динамівця" Дуду визнали найкращим футболістом тамтешньої першості та вручили бразильцеві "Золотий м'яч".

Окрім цього, Дуду також увійшов до символічної збірної за підсумками чемпіонату, який завершився. У розіграші чемпіонату Бразилії, який став переможним для Палмейраса, Дуду відіграв 31 матч, забив 7 голів і віддав 14 асистів.

Зазначимо, що церемонію нагородження організовував телеканал ESPN Brasil. Також існує офіційна церемонія нагородження найкращих футболістів від Конфедерації футболу Бразилії", - повідомляє "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився володар "Золотого м'яча"-2018

У матчі 17 туру Української прем'єр-ліги київське "Динамо" приймало одеський "Чорноморець". Господарі здобули перемогу завдяки 2 голом із пенальті.

Зараз ви читаєте новину «Екс-динамівець став найкращим гравцем чемпіонату Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі