четвер, 05 квітня 2012 17:17

Екс-чемпіон світу з боксу отримав 4 роки за вбивство на дорозі вагітної жінки

Екс-чемпіон світу з боксу отримав 4 роки за вбивство на дорозі вагітної жінки

Екс-чемпіон світу в напівлегкій вазі аргентинець Хорхе Барріос засуджений до 4 років позбавлення волі за ДТП, в результаті якого загинула 20-річна Яміла Гонсалес.

Барріос їхав на своєму автомобілі на дуже високій швидкості і, втративши управління, врізався в інший автомобіль, який, в свою чергу, збив Ямілу Гонсалес, яка переходила дорогу з членами сім'ї.

В результаті аварії Гонсалес, яка була вагітна, загинула. Її мати і інші члени сім'ї отримали травми.

Аргентинський боксер втік з місця пригоди і через кілька кварталів потрапив у ще одну аварію. Пізніше він здався владі. Тест Барріоса не дав позитивних результатів на наявність в організмі боксера заборонених речовин або алкоголю.

Суд Мар-дель-Плато (Аргентина) визнав Барріоса винним у вбивстві і нанесенні травм. Боксерові також заборонено керувати автотранспортом протягом восьми років. Побоюючись того, що Барріос може залишити країну, суд постановив заарештувати його негайно. Після винесення вердикту група людей, незадоволених вироком, напала на суддю і прокурора.

Зазначимо, що адвокат сім'ї Гонсалес вимагав засудити Баріос до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу з боксу отримав 4 роки за вбивство на дорозі вагітної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі