середа, 26 березня 2008 19:25

Екс-баскетболіст НБА написав книгу про проблеми гомосексуалістів

Одне з британських видавництв опублікувало книгу "Людина в середині" Джона Амаечі, який став першим баскетболістом в НБА (і шостим в професійному американському спорті), хто відкрито заявив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

У своїй книзі колишній гравець "Орландо", "Клівленда" і "Юти" розповів про ті проблеми, з якими довелося зіштовхнутися за роки перебування в НБА. У столиці мормонів, місті Солт-Лейк-Сіті, Амаечі був змушений шукати притулок від гніву громадськості в гей-клубах, а наставник "Юти" Джері Слоун і лідер "Джаз" Карл Мелоун відкрито висловлювали неприязнь через сексуальну орієнтацію баскетболіста.

У свою чергу, Амаечі наводить думку плеймейкера "Майамі" минулих років Тіма Хардуея, який заявляв, що про всі випадки подібного ставлення до гомосексуалістів повинно бути відомо комісіонерові НБА Девіду Стерну, а ініціатори покарані.

Головна ідея книги Джона Амаечі в тому, що особисте життя гравців НБА не повинне заважати нормальним взаєминам всередині колективу.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Екс-баскетболіст НБА написав книгу про проблеми гомосексуалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі