пʼятниця, 22 лютого 2008 19:15

Єгипетський воротар таємно поїхав грати у швейцарський клуб

Воротар збірної Єгипту з футболу Ісам аль-Ходарі несподівано залишив країну, відправившись до Європи, щоб приєднатися до одного зі швейцарських клубів.

Аль-Ходарі напередодні вранці вилетів до Австрії, не повідомивши про це ні адміністрацію місцевого клубу "Аль-Ахлі", за який він виступає, ні футбольну федерацію Єгипту. Причому гравець навіть не прийшов на офіційне святкування з нагоди перемоги збірної Єгипту на Кубку Африки, на якому гравців вшановували міністри, зірки єгипетської і арабської естради, а також тисячі уболівальників.

Від"їзд першого воротаря збірної, героя останнього Кубка Африки став справжньою несподіванкою не тільки для прихильників футболу, але і для його клубу. Річ у тому, що на адресу "Аль-Ахлі" вже надходила пропозиція від швейцарського клубу "Сьон", який заявив про бажання придбати єгипетського голкіпера за 400 тисяч доларів США. "Аль-Ахлі" навідріз відмовився відпускати свого основного голкіпера до кінця футбольного сезону.

Проте, судячи з усього, 35-річний аль-Ходарі поспішав якнайшвидше працевлаштуватися закордоном на хвилі недавнього тріумфу єгипетської збірної на Кубку Африки в Гані. У відповідь клуб "Аль-Ахлі" зажадав від Федерації футболу Єгипту припинити міжнародну ліцензію аль-Ходарі.

РИА Новости

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Єгипетський воротар таємно поїхав грати у швейцарський клуб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі