понеділок, 25 серпня 2008 18:09

Єгипетських олімпійців покарають

Президент Єгипту Хосні Мубарак розпорядився створити комісію для розслідування причин невдалого виступу національної збірної на літній Олімпіаді в Пекіні.

"Президент доручив створити комісію для оцінки результатів команди на Олімпіаді в Пекіні, а також з"ясувати причини низького рівня спортсменів і команд в різних видах спорту", - йдеться у повідомленні єгипетської урядової комісії.

Комісії також належить виявити винних в провалі єгипетських спортсменів і визначити їм відповідне покарання. Очолить комісію державний міністр з юридичних питань і парламентських справ Муфід Шахаб, повідомляє "РІА Новини".

Єгипетська збірна завоювала лише одну бронзову нагороду в дзюдо. В цілому, збірні арабських країн невдало виступили на Олімпіаді в Пекіні.

Як писала в понеділок міжарабська газета "Аш-Шарк аль-Аусат", представники арабського світу з населенням більше 200 мільйонів чоловік, завоювали лише вісім олімпійських нагород, серед яких два "золото", три "срібла" і три "бронзи".

Зараз ви читаєте новину «Єгипетських олімпійців покарають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі