понеділок, 17 листопада 2008 14:47

Дзінзіруку пообіцяли ще раз поговорити з де ла Хойею про поєдинок

Українець Сергій Дзінзірук, який вп"яте захистив минулої суботи титул чемпіона світу за версією WBO в першій середній вазі, тверезо оцінив вірогідність свого бою з Оскаром Де Ла Хойею та назвав ім"я бажаного суперника.

"Оскар Де Ла Хойя - це швидше велика боксерська мрія, - розповів Дзінзірук. - Я чудово розумію, що шанс коли-небудь зустрітися з ним в рингу - мізерний. Мої промоутери колись вже зверталися до нього, але марно. Клаус-Пітер Коль після моєї перемоги над Хуліо сказав, що спробує ще раз вийти на Оскара".

"Але навряд чи справа вигорить, тому я прагну думати про реальніших опонентів. Наприклад про пуерторіканця Даніеля Сантосеа Адже я саме у нього відібрав чемпіонський пояс три роки тому. Думаю, пуерторіканцю цікаво провести матч-реванш. Мені цей бій цікавий тому, що це можливість організувати поєдинок в Америці. А по-друге, Даніель Сантос недавно завоював пояс за версією WBA", - цитує боксера сайт 24.ua.

Зараз ви читаєте новину «Дзінзіруку пообіцяли ще раз поговорити з де ла Хойею про поєдинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі