пʼятниця, 21 березня 2008 15:53

Дзінзірук взяв участь в прес-конференції, присвяченій бою з Конєчни (ФОТО)

Напередодні турніру 26 квітня в німецькому Дрездені відбулася прес-конференція, на якій було офіційно оголошено про його проведення. Одним з головних поєдинків цього вечора стане двічі перенесений бій між чемпіоном WBO в молодшій середній вазі (до 69,8 кг) Сергієм Дзінзіруком і Лукашем Конєчни.

Українець зазначив, що вважає Конєчни небезпечним супротивником, що, проте, не повинно перешкодити вдалому для нього результату в цьому бою. "Я вперше в Дрездені і в мене дуже позитивні враження від міста, - сказав Дзінзірук. - Дрезден дуже красивий. Хоча бій з Лукашем Конєчни переносився вже двічі, я дуже добре готовий до цього випробування. Я давно його знаю і бачив його попередні бої. Ми вивчили їх з тренером Міхаелем Тіммом, і я впевнений, що виграю".

"У перенесеннях нашого бою виявилися і позитивні сторони, - зазначив Лукаш. - Я живу недалеко від Дрездена, в Магдебурзі, і мої шанувальники зможуть приїхати вболівати за мене. Як на мене, то Сергій Дзінзірук володіє найкращою технікою у всій молодшій середній вазі. Для мене це буде найвизначніший бій в кар"єрі. Я хочу піднести сюрприз Сергію".

На конференції також було оголошено про те, що суперником учасника ще одного головного поєдинку цього вечора, чемпіона WBO в напівважкій вазі (до 79,4 кг) Жолта Ердеи, стане американець ДеЕндрю Аброн (15-1, 10 нокаутів).

BOXNEWS com.ua
Зараз ви читаєте новину «Дзінзірук взяв участь в прес-конференції, присвяченій бою з Конєчни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі