середа, 09 квітня 2008 20:51

Дзинзирук почав останній етап підготовки до бою з Конечни

Чемпіон світу за версією WBO в першій середній вазі українець Сергій Дзинзирук розповів про підготовку до поєдинку з чехом Лукашем Конечни, який відбудеться 26 квітня в німецькому Дрездені.

- У мене почався останній етап підготовки - спаринги. Привезли двох спарринг-партнерів. Правда, зараз зі мною працюють не ті хлопці, які допомагали готуватися до поєдинку проти Карлоса Насіменто. Хоча бійці вони дуже хороші. Високі, технічні. Інша справа, що Конечни - боксер декілька іншої статури. Але, напевно, тренер вирішив, що мені так буде краще.

Що стосується спарингів, то скажу прямо, після першого дня жорсткої роботи в рингу, втомився. Все-таки заняття в залі не йдуть ні в яке порівняння з роботою з партнером. І лише тренувальні бої дозволяють оцінити рівень твоєї готовності. Не говорячи вже про те, що такі речі, як відчуття дистанції, напрацьовані комбінації можна придбати тільки через спаринги. Втім, упевнений, до бою з Конечни, все прийде в норму.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Дзинзирук почав останній етап підготовки до бою з Конечни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі