понеділок, 15 вересня 2008 11:55

Джордж Буш та ураган "Айк" завадили футбольному матчу американської ліги

Матч Ліги чемпіонів CONCACAF (Конфедерація футболу країн Північної та Центральної Америки і зони Карібського моря) перенесений через ураган "Айк", повідомляє AP. Зустріч у Х"юстоні місцевого "Динамо" з сальвадорським клубом "Луіс Анхель Фірпо" повинна була відбутися в середу, 17 вересня.

Виконавчий директор "Динамо" Кріс Канетті повідомив, що американський клуб веде з "Фірпо" переговори про нову дату матчу.

Зі слів Канетті, ураган зробив неможливим для "Динамо" проведення домашніх матчів міжнародного рівня. Тим часом, у суботу, 13 вересня, "Динамо" вдома зіграло з "Сан-Хосе" в чемпіонаті країни. Зустріч завершилася внічию 1:1.

Штат Техас, на території якого знаходиться Х"юстон, серйозно постраждав від урагану "Айк". Три мільйони жителів штату залишилися без електрики. 13 вересня президент США Джордж Буш оголосив Техас зоною стихійного лиха.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш та ураган "Айк" завадили футбольному матчу американської ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі