понеділок, 21 січня 2008 16:38

Джонс викликає на бій Кальзаге

Американський боксер Рой Джонс-молодший, який переміг в ніч з суботи на неділю пуерторіканця Фелікса Трінідада, кинув виклик валлійцю Джо Кальзаге, який виграв всы 44 бої на професійному рингу і володіє титулами чемпіона світу в другій середній вазі (до 76,2 кілограма) за версіями WBC, WBA і WBO.

19 квітня цього року Кальзаге повинен зустрітися з американцем Бернардом Хопкінсом. Джонс передбачив, що цей бій закінчиться перемогою Кальзаге, і заявив, що готовий провести бій з валлійцем навіть на території Уельсу.

"Я готовий битися з ким завгодно і де завгодно. Якщо бій Кальзаге - Хопкінс закінчиться так, як я думаю, я готовий вирушити до Уельсу і битися там. Мені все одно", - заявив боксер.

Після перемоги над Тринідадом на рахунку Джонса, якому 16 січня виповнилося 39 років, стало 52 перемоги (38 - нокаутом) і чотири поразки. Що стосується 35-річного Кальзаге, то він виграв все 44 бої в своїй кар"єрі (32 - нокаутом), повідомляє Lenta Ru.


Зараз ви читаєте новину «Джонс викликає на бій Кальзаге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі