субота, 10 листопада 2007 16:13

Джонні Вейр тріумфував на Гран-Прі Китаю

У Китаї завершився черговий етап Гран-Прі з фігурного катання. Останніми нагороди розігрували чоловіки. Блискучий виступ американця Джонні Вейра дозволив йому піднятися на найвищу сходинку п"єдесталу.

Після короткої програми Вейр відставав від лідера, свого співвітчизника Евана Лайсачека, менше, ніж на два бали. Однак у довільній зміг відкатати без помилок, випередивши його та інших суперників і в оцінці за техніку, і в оцінці за компоненти. За дві програми Вейр, з яким зараз працюють українські спеціалісти Галина Змієвська та Ніна Петренко, набрав 231,78 бали. На 2,24 бали від нього відстав Лайсачек.

Швейцарець Стефан Ламбьєль, як і минулого року, невдало розпочав сезон. Припустившись трьох грубих помилок він третій з відставанням від Джонні у майже сорок балів. Сергій Давидов з Білорусі завершив змагання на четвертому місці.

Наступний етап Гран-Прі відбудеться у Парижі. Там виступлять і лідери українського фігурного катання - спортивна пара Тетяна Волосожар та Станіслав Морозов.

Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «Джонні Вейр тріумфував на Гран-Прі Китаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі