середа, 07 березня 2007 18:53

Джон Макінрой пропонує скоротити тенісний рік

 

Найсильніший тенісист початку 80-х американець Джон Макінрой, 47 років, вважає, що тенісний рік повинен проходити протягом 9 місяців, інформує Євроспорт.

Зараз сезон розтягнений на 11 місяців - з січня по листопад включно. Для відпустки та відновлення кондицій залишається тільки грудень.

На думку Макінроя, тенісисти повинні починати календарний рік в березні, й саме в цьому місяці проводити Відкритий Чемпіонат Австралії.

- Турніри не повинні проводитися протягом 3 місяців. Починати варто в середині лютого, щоб гравці змогли нормально підготуватися до Australian Open, - впевнений Макінрой.

Крім того, Біг Мак запропонував продовжити паузу між "Ролан Гаррос" та Уімблдоном , яка на даний момент складає два тижні.

- Перехід з грунтового на трав"яне покриття дуже важкий сам по собі. Для адаптації потрібно набагато більше часу, ніж пропонує календар, - аргументує Макінрой.

Зараз ви читаєте новину «Джон Макінрой пропонує скоротити тенісний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі