понеділок, 19 травня 2008 14:25

Джоковіча запросили на "Євробачення"

Джоковіча запросили на "Євробачення"

Сербський тенісист Новак Джоковіч візьме участь у церемонії відкриття популярного пісенного конкурсу "Євробачення-2008" у вівторок в Белграді, повідомляє офіційний сайт спортсмена.

Третя ракетка світу в інтерв"ю сербському виданню "Спортскі журнал" розповів, що відвідає перший півфінал конкурсу, який пройде 20 травня. Організатори "Євробачення" розраховували, що один з найпопулярніших спортсменів Сербії стане запрошеним гостем фіналу конкурсу 24 травня, але тенісист у цей час готуватиметься до Відкритого чемпіонату Франції, який стартує наступної неділі.

Джоковіч прибуде до Белграда з Гамбурга, де брав участь у турнірі серії "Мастерс". У суботньому півфіналі серб програв майбутньому переможцеві - іспанцеві Рафаелю Надалю.

Джоковіч також повинен оголосити імена фіналістів конкурсу після закінчення другого півфіналу "Євробачення" у четвер.

Варто відзначити, що ще минулого року голова сербської національної телерадіомовної компанії RTS Олександр Тіжаніч у своїх інтерв"ю висловлював надію, що ведучою конкурсу стане тенісистка Ана Івановіч, яка, за його словами, є "віддзеркаленням сербського шарму". Проте "Ролан Гаррос" перешкодив утілитися планам Тіжаніча в життя, і замість Івановіч вести церемонію будуть популярний сербський співак Желько Йоксімовіч і телеведуча Йована Янковіч.

Новак Джоковіч стане не єдиним спортсменом топ-рівня, який візьме участь у популярному конкурсі. Учасник від Росії Діма Білан представить свій номер на пісню Believe разом з олімпійським чемпіоном з фігурного катання Євгенієм Плющенком, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Джоковіча запросили на "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі