неділя, 30 січня 2011 13:44

Джокович став дворазовим чемпіоном Australian Open

Джокович став дворазовим чемпіоном Australian Open

Третя ракетка світу серб Новак Джокович виграв Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу (Australian Open). Ця перемога стала для Джоковича другою на турнірах Великого Шолома, і другою на Australian Open - у 2008-му році він вже перемагав на Австалійському континенті.

У фіналі Джокович переміг британця Енді Мюррея, що займає п'яте місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP). Джокович узяв гору в трьох сетах з рахунком 6:4, 6:2, 6:3.

У першому сеті Мюррей нав'язав своєму супернику боротьбу, але дозволив Джоковичу зробити брейк у десятому геймі. Хід другий і третій партії контролював серб, який упевнено довів матч до перемоги.

30 січня визначилася переможниця Australian Open в жіночому одиночному розряді. У фіналі бельгійка Кім Клійстерс обіграла Лі На з Китаю.

У жіночому парному розряді турнір виграли італійка Флавія Пеннетта і Хісела Дулко з Аргентини. У чоловіків успіху досягли американці Боб і Майк Брайани. У міксті перемогу здобули Катаріна Среботнік зі Словенії і канадець Деніел Нестор.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Джокович став дворазовим чемпіоном Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі