середа, 19 березня 2008 12:23

Джесіка Сімпсон поводилась як божевільна фанатка на матчі НБА (ФОТО)
6

Справжній спектакль влаштували у вчорашньому поєдинку чемпіонату НБА "Даллас Маверікс" і "Лос-Анджелес Лейкерс", який не залишив байдужим жодного вболівальника на трибуні.

Однією з найактивніших фанаток виявилася знаменита співачка і актриса Джесіка Сімпсон, яка прийшла на гру зі своїм другом, захисником команди з американського футболу "Даллас Ковбойс" Тоні Ромо. Якщо Ромо мовчки спостерігав за подіями на полі, то Сімпсон поводилась як божевільна, не замовкаючи ні на секунду.


Подивитися на майданчику дійсно було на що. Гості зусиллями зірки "Лейкерс" Кобі Брайнта в третій чверті вели в рахунку з різницею в 25 очок і здавалося все в матчі вирішено.


Лише коли Брайант сів на лавку з чотирьма фолами, господарям вдалося зловити свою гру і практично наздогнати суперника.

Епогеєм матчу стали його чотири завершальні секунди основного часу, коли "Даллас" програвав всього два очки і володів м"ячем. У "Маверікс" ще був час, що б не тільки перевести зустріч в овертайм, але і зовсім вирвати перемогу. Але трьохочковий кидок Дірка Новіцки не досяг цілі і гості перемогли з рахунком 102:100.


Не передати яким було розчарування після гри Джесіки Сімпсон. Томі Ромо ще довго не міг заспокоїти свою зоряну подружку...

Фото REUTERS

"Газета по-українськи" 
Зараз ви читаєте новину «Джесіка Сімпсон поводилась як божевільна фанатка на матчі НБА (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі