пʼятниця, 23 січня 2009 14:13

Джеррарду загрожує ув"язнення і відлучення від збірної Англії

Сьогодні капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард з"явився перед магістральним судом у звинуваченні в нападі і порушенні суспільного спокою. Проте, як повідомляє Sky Sports, уболівальників, що зібралися, в зал не пустили, та і процесу як такого не було - футболіст назвав своє ім"я, дату народження і адресу, а також підтвердив, що розуміє висунуті проти нього звинувачення.

Потім справа з причини серйозності звинувачень було вирішено передати до Королівського суду, який розглядає такі злочини, як вбивство, пограбування або насильство. Слухання з присяжними пройде 20 березня.

Нагадаємо, що Джеррард і ще двоє чоловіків звинувачується в бійці і нападі на Маркуса Макгі 29 грудня в одному з клубів Ліверпулів.

Такий поворот подій не дуже хороший для Джеррарда, а італійська Tuttosport і зовсім стверджує, що Стіві можуть загрожувати до п"яти років в"язниці. Більш того, футбольна асоціація може заборонити йому участь в міжнародних матчах і поставити хрест на кар"єрі в збірній. Тепер Джеррарду залишається сподіватися, що серед присяжних не буде уболівальників "Челсі" і МЮ.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Джеррарду загрожує ув"язнення і відлучення від збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі