вівторок, 15 травня 2007 17:45

Джеррард не проти підписати новий контракт з "Ліверпулем"

 

Стівен Джеррард, 26 років, готовий підписати новий 4-річний контракт з "Ліверпулем". Капітан мерсисайдців вже заявив, що підпише контракт, як тільки той попадеться йому на очі, повідомляє sport.com.ua з посиланням на ВВС.

Це повністю входить в плани американських власників клубу Тома Хікса і Джорджа Джіллетта. Вони запропонували Джеррарду тижневу зарплату в 120 тисяч фунтів.

Таким чином, Стіві Джі залишиться в команді та обіцяє в наступному сезоні уболівальникам "Ліверпуля" не тільки успіхи в Лізі чемпіонів (як цього року), але і в не менш важливому для англійців чемпіонаті країни.

- Ви можете запитати, мене, тренера, будь-якого футболіста нашої команди - всі скажуть вам одне й те ж – наші амбіції цього сезону тягнулися значно далі за Лігу чемпіонів. Звичайно, ми завжди дивимося одним оком на Європу, тому що Ліга чемпіонів вельми престижне змагання, але також ми хотіли гідно виступити в Прем"єр-лізі. Ми могли добитися більшого, - заявив Стівен.

З оптимізмом поглядає Джеррард і в наступний сезон.

- З літніми інвестиціями, зберігши теперішній склад, я обіцяю вам, що ми потягаємося з "Челсі" та "МЮ".

Ну а з приводу прийдешнього фіналу Ліги чемпіонів проти "Мілана" капітан команди з міста великих The Beatles висловився навіть трохи поетично: "Це як хліб з маслом".

Зараз ви читаєте новину «Джеррард не проти підписати новий контракт з "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі