середа, 02 травня 2007 12:02

Джерард назвав воротаря "Ліверпуля" найкращим у світі

Капітан "Ліверпуля" Стівен Джерард назвав перемогу над "Челсі" у вчорашньому матчі матчі Ліги чемпіонів однією з найяскравіших в історії клубу. Крім того він зазначив, що краще налаштуватися на гру допомогли не зовсім джентльменські висловлювання головного тренера суперників Жозе Моурніью, повідомляє Спорт.com.ua.

- Коли два роки тому потрапили у фінал Ліги чемпіонів, це було щось особливе. Але зробити це знову, ще й після поразки у першому матчі від такої блискучої команди, як "Челсі" - це неймовірно. Нам дуже допомогла атмосфера на стадіоні і тренерські установки. Було складно, але ми усе подолали. І у нас найкращий воротар світу. Але і "Челсі" потрібно віддати належне. Вони добре грали, - каже Джерард. - Жозе Моурінью уже став візитівкою англійського футболу і час від часу заставляє нас посміятися. Але думаю, він перейшов межу, назвавши нас "маленьким клубом". Два фінали Ліги чемпіонів за останні три роки - не так і погано для "маленького клуба".

Зараз ви читаєте новину «Джерард назвав воротаря "Ліверпуля" найкращим у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі