пʼятниця, 05 лютого 2010 13:22

Двоє гравців "Динамо" відправилися на перегляд в "Арсенал"

Двоє гравців "Динамо" відправилися на перегляд в "Арсенал"

Як передає офіційний сайт ФК "Арсенал" (Київ) каноніри продовжують підготовку до другої частини ЧУ на турецьких полях за скоректованою програмою.

6-го лютого київські "каноніри" зустрінуться в спаринг-матчі з хорватським "Загребом". Очікується спаринг і з румунським "Рапідом", але дата цього матчу ще уточнюється сторонами. Також буде спаринг і у другого складу "Арсеналу", але і його терміни проведення ще уточнюються тренерським штабом.

В"ячеслав Грозний повернув у команду нападаючого Сандлея Біто (той короткий час знаходився в оренді в "Закарпатті") і захисника Поля Ессола (був в оренді в "Дніпрі"). Зараз обидва легіонери посилено тренуються в загальній групі.

З"явилися в команді "канонірів" і зовсім нові обличчя. Для перегляду в "Арсенал" прибули київські динамівці - центральний захисник Темур Парцванія (1991 г.р.) і нападаючий Дмитро Коркішко (на фото) (1990 г.р.). Не виключено, що В"ячеслав Грозний запросить їх в "Арсенал" (Київ) на правах оренди.

Зараз ви читаєте новину «Двоє гравців "Динамо" відправилися на перегляд в "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі