середа, 10 вересня 2008 12:59

Дворазовий чемпіон Олімпіади-2008 пропустив два допінг-теста

Американський плавець Райан Лохте, що завоював дві золоті медалі Олімпіади-2008, розповів, що після закінчення Ігор в Пекіні він пропустив два допінг-теста. По правилах Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA), якщо протягом 18 місяців спортсмен тричі не з"явиться на допінг-контроль, він може бути дискваліфікований.

Лохте повинен щодня інформувати Антидопінгове агентство США про те, де він знаходиться. Проте, за словами плавця, із-за участі в численних заходах після Олімпіади, йому не вдалося виконати це правило, у зв"язку з чим він пропустив вже два допінг-теста. Лохте назвав необхідність повідомляти про своє місцезнаходження жахливим.

На Іграх в Пекіні 24-річний Райан Лохте виграв золоті медалі в запливах на 200 метрів на спині і в естафеті 4х100 метрів вільним стилем. Крім того, американець став бронзовим призерам на дистанціях 200 і 400 метрів комплексним плаванням.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Дворазовий чемпіон Олімпіади-2008 пропустив два допінг-теста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі