четвер, 30 липня 2009 12:47

Двох вболівальників "Локомотива" судитимуть за побиття міліціонерів

Двох вболівальників "Локомотива" судитимуть за побиття міліціонерів

Двох уболівальників московського футбольного клубу "Локомотив" судитимуть за побиття міліціонерів. Кримінальну справу збуджено проти Леоніда Романова і Максима Орлова, які 25 липня, під час матчу "Локомотива" з московським "Динамо" побили двох міліціонерів, що охороняли трибуни, повідомляє офіційний сайт Російського футбольного прем"єра (РФПЛ).

Під час гри Орлов (1987 року народження) і ще один уболівальник, особу якого не встановлено, побили міліціонера, який знаходився на трибуні стадіону"Локомотив". Романов (1984 року народження) побив ще одного міліціонера, який хотів допомогти своєму колезі.

В даний час слідство продовжується, встановлюються інші фігуранти справи. Коли відбудеться судове слухання, поки невідомо. За застосування насильства відносно представників влади Романову і Орлову загрожує покарання аж до позбавлення волі терміном до п"яти років.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Двох вболівальників "Локомотива" судитимуть за побиття міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі