вівторок, 26 серпня 2008 17:34

Двох гравців атаки "Мілана" можуть відпустити в інші клуби

Головний тренер "Тоттенхема" Хуанде Рамос зацікавлений в послугах нападаючого "Мілана" Марко Бор"єлло, інформує TheTelegraph. Передбачається, що форвард може зіткнутися з проблемою непотрапляння в основу італійської команди після того, як россонері цього літа підписали Роналдінью та Андрія Шевченка.

"Шпори" ж перебувають у пошуках посилення своєї атакуючої лінії на випадок трансферу в "МЮ" Дімітара Бербатова. У минулому сезоні, виступаючи на правах оренди за "Дженоа", Бор"єлло з 19 голами став третім за результативністю бомбардиром серії А.

На даний момент форвард доліковує травму. Для того, щоб цей трансфер відбувся, залишилося зовсім небагато часу. Тим паче, що "Манчестер" не поспішає платити 30 мільйонів євро за болгарина Бербатова.

Другим претендентом на прощання з "Міланом" є молодий Альберто Палоскі. Але швидше за все мова йде про оренду для накопичення досвіду гравцем.

Газета по-українськи за матеріалами "СЕ"

Зараз ви читаєте новину «Двох гравців атаки "Мілана" можуть відпустити в інші клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі