понеділок, 03 листопада 2008 20:49

Дунга стане "миротворцем" у конфлікті Моуріньо - Адріано

Тренер збірної Бразилії Карлос Дунга планує на цьому тижні відвідати тренувальну базу "Інтера", щоб переговорити з Адріано, який не потрапив в заявку на матч Ліги чемпіонів з "Анортосісом". Як відомо, форвард "нерадзуррі" був покараний наставником "Інтера" Моуріньо за його історію з пригодами в нічних клубах, яка на наступний ранок вилилася в запізнення на тренування.

Дунга готовий втрутитися в цю непросту ситуацію. Як повідомляє terrikon з посиланням на "Туттоспорт", тренер "селесао" відвідає Адріано на цьому тижні з метою допомогти гравцеві з його проблемами, і таким чином повернути Адріано як до складу "пентакампеонів", так і в заявку "Інтера".

Карлос Дунга стурбований, що недолік ігрової практики негативно позначиться на ігрових кондиціях бразильця Адріано, якщо "SpecialOne" як і раніше ігноруватиме футболіста. "Я хочу постежити за гравцями в процесі тренування, а також поговорити з тими, кого клуб відпускає грати за збірну Бразилії", сказав Дунга.

Також коуч "селесао" планує перекинутися парою слів з Моуріньо, щоб все-таки спробувати згладити кути у відносинах між наставником "Інтера" і Адріано. Настрій в таборі "нерадзуррі" в цілому позитивний після суботньої перемоги над "Реджіною", але в команді все ще є проблеми, які потрібно вирішити щонайшвидше.

Зараз ви читаєте новину «Дунга стане "миротворцем" у конфлікті Моуріньо - Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі