вівторок, 21 серпня 2007 09:53

Дунга і Елано про перспективи Вілльяна в Донецьку

Головний тренер збірної Бразилії Дунга знову критикував молодих гравців, які виїжджають з Бразилії, повідомляє Терикон.

Цього разу йшлося про півзахисника Вілльяна, який переходить в український "Шахтар" за 19 мільйонів доларів і нападаючого Алешандре Пато, за якого італійський "Мілан" заплатить 30 млн.

- Погано, коли так відбувається. У цьому віці футболісти ще повністю не сформувалися, а вони вже виїжджають за кордон. Краще б вони грали в Бразилії, набиралися необхідного досвіду і технічного багажу, щоб приїхати більш підготовленими до європейського футболу, - вважає тренер національної збірної Бразилії.

- Вілльян відмінно виглядав у складі "Корінтіанса", тому і привернув увагу багатьох європейських клубів. Але він все ще такий футболіст, якому потрібно дуже багато працювати. Якщо він прогресуватиме і демонструватиме хороший футбол, то зможе отримати виклик у збірну будь-якого рівня, - додав наставник бразильської збірної.


Зовсім інша позиція у екс-гірника Елано.

- Вілльян правильно чинить, що переходить в "Шахтар", - вважає Елано, що зараз захищає кольори англійського "Манчестер Сіті". - Ця команда чудово організована, а за матеріальним оснащенням не поступається жодному клубові світу. Все залежить від нього, але Вілльян не затримається в Донецьку більше двох років, - заявив Елано в інтерв"ю радіо "Jovem Pan".

- Необхідно зважитися і їхати завойовувати Україну - його клас дозволить зробити це. Він швидкий і , що дуже важливо, може на швидкості з дриблінгом обіграти декілька захисників, які там зустрічають суперника не поодинці, - додав гравець збірної Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Дунга і Елано про перспективи Вілльяна в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі