середа, 13 лютого 2008 12:27

Дует сестер Бондаренко вийшов до чвертьфіналу турніру в Антверпені

Український дует Альони та Катерини Бондаренко вийшов до чвертьфіналу турніру WTA II категорії в Антверпені (Бельгія) з призовим фондом - $600 000 (покриття - хард).

У стартовому раунді сестри Бондаренко (N 3 "посіву") у двох сетах переграли боснійсько-чеський дует Югіч-Салкіч/Навратілова - 7:6 (3), 7:5. У наступному раунді на Альону та Катерину чекає матч проти пари Андерсон/Шнідер (ПАР/Швейцарія).

На жаль, в одиночному розряді Альона Бондаренко не зуміла пройти стартовий раунд. В 1/16 фіналу українка, яка мала восьмий номер "посіву" поступилась американці Дітті, яка потрапила до основи як lucky loser - 6:4, 3:6, 4:6.

У парному розряді українсько-російський дует Перебийніс/Ліховцева (N 4 "посіву") поступився в 1/8 фіналу російсько-чеській парі Швєдова/Улірова - 6:7 (3), 5:7.

Сьогодні у Антверпені - українське дербі. В 1/16 фіналу одиночного розряду зійдуться Катерина Бондаренко та Тетяна Перебийніс.

Федерація тенісу України

Зараз ви читаєте новину «Дует сестер Бондаренко вийшов до чвертьфіналу турніру в Антверпені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі