субота, 28 квітня 2007 20:07

Дубль Мілевського допоміг "Динамо" перемогти

Київське "Динамо" у Сімферополі грало з "Таврією". Уже на перших хвилинах зустрічі Максим Шацьких мав можливість відкрити рахунок, проте Тодіч врятував свою команду. А от "Таврія" своєю нагодою забити скористалася сповна. На 26-й хвилині, після розіграшу кутового Любеновіч відправив м"яч у сітку воріт Шовковського. Ще за 20 хвилин Любеновіч подвоїв рахунок ударом зі штрафного.

На початку другого тайму замість Шацьких на полі з"явився Артем Мілевський. На 55-й хвилині Родріго пробивав штрафний метрів з 30-ти. Тодіч відбив м"яч перед собою. На повторний удар воротар знову зреагував, однак м"яч відскочив до Мілевського, і той заштовхав його у ворота. Менше ніж через 15 хвилин після навісу зі штрафного Корреа відзначився уже сам Родріго.

На 81-й хвилині той-таки Корреа знову подавав зі штрафного і Мілевський, оформивши дубль, вивів "Динамо" уперед. Закріпив перевагу киян Олег Гусєв на 90 хвилині гри. У останньому голі асистував теж Корреа.

"Таврія" - "Динамо" 2:4 (2:0)

28 квітня. Сімферополь. РСК "Локомотив"

Суддя: Андрій Шандор (Львів)

"Таврія": Тодіч, Першин, Омоко, Розгон, Йокшас, Галюза (Васіляускас, 90), Снитко, Любеновіч, Голайдо, Гоменюк (Іванов, 88), Ідахор (Ковпак, 46).

Головний тренер: Михайло Фоменко

"Динамо": Шовковський, Гіоане (Ребров, 46, Туре, 79), Корреа, Клебер, Шацьких (Мілевський, 46), Михалик, Гусєв, Несмачний, Ващук, Юссуф, Родріго

Головний тренер: Анатолій Дем"яненко

Голи: Любеновіч (26, 45), Мілевський (55, 80), Родріго (68), Гусєв (90).

Попередження: Розгон (29), Голайдо (33), Несмачний (44), Клебер (45)

Зараз ви читаєте новину «Дубль Мілевського допоміг "Динамо" перемогти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі