середа, 05 травня 2021 00:10

Дубль Мареза вивів "Ман Сіті" у фінал Ліги чемпіонів

Дубль Мареза вивів "Ман Сіті" у фінал Ліги чемпіонів
Ріяд Марез грає за "МС" із 2018 року. Фото: Gettyimages.com

У другому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Ман Сіті" переміг ПСЖ - 2:0. Перша гра у Парижі завершилася теж перемогою "містян" -2:1. Таким чином команда Хосепа Ґвардіоли стала першим фіналістом Ліги чемпіонів сезону-2020/21.

Що потрібно знати про гру в Манчестері?

ПСЖ залишився без лідера. Кіліан Мбаппе залишився на лаві запасних. Лідер парижан має м'язове пошкодження. Маурісіо Почеттіно не ризикнув випускати неготового футболіста.

Погода вплинула на матч. Мокрий сніг та дощ вплинув на технічні якості гравців. Перші хвилин 15 команди пристосовувалися до мокрого газону.

Олександр Зінченко був головною фігурою старту поєдинку. Спочатку арбітр поставив пенальті за потрапляння м'яч в плече гравця збірної України, але після перегляду відеповтору скасував своє рішення. А потім українець розпочав атаку, яка завершилася голом Ріяда Мареза. Загалом, Зінченко дуже надійно відіграв в обороні та був одним із найкращих гравців на полі.

Парижна підвела реалізація. В першому таймі команда Маурісіо Почетінно мала свої моменти, але так і не забила.

Олександр Зінченко став одним із найкращих гравців матчу

Без шансів у другому таймі. Після перерви підопічні Ґвардіоли повністю переграли суперника, не даючи нічого створити ПСЖ. Високий пресинг не давав можливостям гостям розігрувати м'яч навіть на власній половині поля.

Вилучення Ді Марії остаточно поховало ПСЖ. У аргентинського нападника не витримали нерви. Після другого пропущеного голу він за межами поля наступив на ногу Фернандіньйо не отримав пряму червону картку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фінал Ліги Європи пустять вболівальників

Тренерська перемога Ґвардіоли. Господарі раціонально побудували гру. "Містяни" діяли другим номером та чекали помилок від суперника, якому потрібно атакувати. Коли у суперника стало менше сил, то почали його високо пресингувати. "Ман Сіті" повністю контролював поєдинок та в будь-який момент міг змінити гру.

В іншому півфіналі між собою грають "Челсі" та "Реал". У першому матчі в Мадриді сильнішого не було виявлено. 5 травня команди зіграють в Лондоні.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у Стамбулі 29 травня. Торішнім переможцем турніру була "Баварія".

Зараз ви читаєте новину «Дубль Мареза вивів "Ман Сіті" у фінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі