Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 10:58

Друзі Фігу обіграли команду Касільяса (ВІДЕО)

Друзі Фігу обіграли команду Касільяса (ВІДЕО)

23 грудня в Мадриді відбувся благодійний товариський матч за участю діючих футболістів і тих, які вже повісили бутси на цвях, повідомляє Marca.

Нагадаємо, що матч організували голкіпер мадридського "Реала" Ікер Касільяс і його колишній одноклубник Луїш Фігу. Захід названо матчем між друзями Касільяса і Фігу. 50% збору грошей від матчу призначені для сприяння іспано-еквадорській асоціації Rumi?ahui, яка займається проблемами імміграції. Інша частина призначена для фондів, заснованих з благодійними цілями Касільясом і Фігу.

У грі взяли участь такі особистості, як Фернандо Йерро, Маноло Санчіс, Еміліо Бутрагеньо, Крістіан Карембю, Луїш Фігу, Зінедін Зідан, Ікер Касільяс, Гуті, Освальдо з "Еспаньола", Естебан Гранеро, Пауло Футре, Руй Кошта, Фернандо Коуту та інші.

Гра закінчилася перемогою друзів Фігу з рахунком 5:4. Авторами голів у команді Фігу стали Бутрагеньо, Гранеро (двічі), Футре і сам Фігу. У команді Касільяса двічі відзначилися Освальдо і Гуті.

За матеріалами Террикон, Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Друзі Фігу обіграли команду Касільяса (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути