неділя, 20 березня 2011 14:45

Дружину Кличка здивував свист після завершення бою

Дружину Кличка здивував свист після завершення бою

Володимир Кличко вважає, що причиною поразки кубинця Одланьєра Соліса від Віталія Кличка став пропущений удар, а не травма.

"Соліс відмінно почав бій, він часто потрапляв. Однак наприкінці раунду він пропустив сильний удар і "поплив". Він пропустив удар і програв", - зазначив Володимир Кличко.

Згоден з цією думкою і тренер Віталія Кличка - Фріц Здунек.

"У багатьох глядачів могло скластися враження, що їх обдурили. Але в боксі таке буває, що один удар вирішує все", - цитує Здунека Ruslife.eu, з посиланням на телеканал RTL.

"Я був здивований тим, що Соліс так слабо захищався проти такого маститого суперника, як Віталій Кличко. Всім відомо, що Кличко має потужний ударом. Мене вразило, що Соліс був таким відкритим", - сказав після бою колишній чемпіон світу Генрі Маске.

Тим часом, дружина Віталія Кличка Наталія здивована тим, що глядачі на "Lanxess-Arena", незважаючи на дострокову перемогу Віталія, підняли оглушливий свист після завершення поєдинку.

"Я вважаю, що свист несправедливий. Перемога є перемога. Віталій заощадив свої сили для мене", - зазначила Кличко, яку цитує канал "1+1"

Нагадаємо, що в суботу, 19 березня, Віталій Кличко блискавично нокаутував кубинця Одланьєра Соліса і в черговий раз захистив свій титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Кличка здивував свист після завершення бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі