понеділок, 27 серпня 2012 12:20

Дружина Віталія Кличка заспіває перед поєдинком боксера у Москві

Дружина Віталія Кличка заспіває перед поєдинком боксера у Москві
Наталія Кличко виконає пісню "The Power of Love" ФОТО: terrikon.com

Дружина Віталія Кличка Наталія виконає пісню перед початком поєдинку свого чоловіка з боксером Мануелем Чарром з Німеччини, повідомляє інтернет-видання "Чемпионат.com". Цей бій пройде 8 вересня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський".

Наталія Кличко виконає пісню "The Power of Love". Ця пісня в 1980-ті була записана Дженніфер Раш, а згодом її співали ще кілька виконавців, у тому числі Селін Діон.

Дружина українського боксера виконає пісню у супроводі скрипкового квартету Aphrodite. Записати Наталії Кличко пісню запропонував продюсер Aphrodite Гюнтер Менде, який у минулому працював з Діон.

У 2010 році в ефірі німецького телебачення Наталія Кличко заспівала романс "А цыган идет" (відомий, зокрема, за фільмом "Жорстокий романс"), причому сам боксер акомпанував дружині на гітарі.

Віталій Кличко в бою з Чарр буде захищати свій титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Очікується, що поєдинок з Чарр стане останнім у кар'єрі 41-річного Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Віталія Кличка заспіває перед поєдинком боксера у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі