неділя, 08 лютого 2009 11:29

Дружина "пилить" Аршавіна, щоб він не переїздив до Лондона

Автор: kommersant.ru
  Дружина Аршавіна (Юлiя)
Дружина Аршавіна (Юлiя)
Дружина новачка лондонського "Арсеналу" Андрія Аршавіна, 26-річна Юлія, в одному зі своїх інтерв"ю зізналася, що проти того, щоб Андрій переїздив на Туманний альбіон.

За словами дружини, вона більше схилялася до Іспанії або, в крайньому випадку, залишитися в Росії.

"Я не хотіла, щоб він їхав до Англії. Там дуже нудно. У травні минулого року я була в Манчестері, там мені не сподобалася їх кухня", - наводить слова дружини російського футболіста британське видання Mirror.

За інформацією "Чемпіона.ру", Юлія більше хоче поїхати до Франції...

"Чи хотіла б я переїхати з Андрієм закордон? Якщо Андрію запропонують хороший контракт, він може розірвати свій контракт із "Зенітом". Це вже давно не секрет. І, якщо це буде потрібно для його кар"єри, звичайно, я з ним поїду. Хоча, чесно кажучи, мені не дуже подобається Англія, куди чоловіка весь час сватають. Мені більше Франція подобається".

Нагадаємо, пітерський "Зеніт" і лондонський "Арсенал" домовилися про перехід російського футболіста до лондонського клубу 2 лютого.

livesport.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружина "пилить" Аршавіна, щоб він не переїздив до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі