середа, 15 жовтня 2008 12:49

Дрогба відмовляється від звання найкращого футболіста Африки

Капітан Кот д"Івуара Дідьє Дрогба опинився в списку номінантів на звання африканського футболіста року, не дивлячись на заяву футболіста про те, що він не хоче мати нічого спільного з цією нагородою.

У фінальному списку кандидатів, окрім Дрогба, значаться також Майкл Есьєн, Еммануель Адебайор, єгиптяни Амр Закі і Мохамед Абутріка.

Дрогба вже отримував цей трофей в 2006-му. У 2007-му він також був фаворитом на перемогу, проте відмовився відвідати церемонію нагородження в Того і приз дістався Фредеріку Кануте.

Дрогба заявив, що функціонери церемонії попередили його про те, що для отримання призу обов"язкова особиста присутність. Проте нагородження проходило за два дні до чвертьфінального матчу Кубка Африканських Націй між Кот д"Івуаром і Гвінеєю, тому Дрогба відмовився приїжджати.

"Таким чином, я вирішив не приймати участі в розіграші звання африканського футболіста року. Мені здається, що цей конкурс втратив свою цінність", заявив Дрогба.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Дрогба відмовляється від звання найкращого футболіста Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі