субота, 30 червня 2007 15:28

Дрогба може піти з "Челсі"

Дідьє Дрогба поки відмовляється підписувати новий контракт з "Челсі", заявивши, що ухвалить рішення про своє майбутнє після повернення з відпустки.

Івуарієць не так давно заявив, що знаходиться на поворотному моменті своєї кар"єри, і швидше за все, не стане далі виступати за "синіх", повідомляє Євроспорт.

- Ви хочете знати, чи повернуся я в "Челсі"? Я відповім на це питання, коли буду готовий. Поки у мене заслужена відпустка", - заявив Дрогба.

- Я люблю Прем"єр-лігу і не поспішаю залишати Англію, але насправді дуже важко передбачити, що я захочу зробити наступного тижня", - додав африканець.

На початку червня 29-річний форвард заявив, що до кінця своєї кар"єри хотів би грати в Іспанії або Італії. Дрогба останніми роками став ключовим гравцем "Челсі". У минулому сезоні, зігравши майже 60 ігор, він забив 33 м"ячі.

Проте його останні заяви дають зрозуміти, що він не до кінця щасливий, виходячи на полі "Стемфорд Брідж".

- Я наполегливо працюю і хотів би виграти Лігу чемпіонів разом з "Челсі". Але поки я нічого не знаю. Поживемо - побачимо", - підсумував Дрогба.

Зараз ви читаєте новину «Дрогба може піти з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі