понеділок, 24 січня 2011 09:55

Дощ з градом зірвав дебютне тренування Гулліта в "Тереку" (ФОТО)
5

Фото: РИА Новости

Перше тренування грозненського "Тереку" під керівництвом нового головного тренера Руда Гулліта зірвалася. 23 січня Гулліт приєднався до команди на зборі в Туреччині, але незабаром після початку тренування пішов сильний дощ з градом. Футболістам і тренерам довелося залишити поле і поїхати в готель, пише видання "Спорт-Экспресс".

Голландський тренер "Терека" намагався продовжити тренування навіть після того, як почалася злива. Заняття було перервано, "коли сильна течія понесла м'ячі в невідомому напрямку".

Віце-президент "Терека" Апті Алаутдінов, який прилетів до Туреччини разом з Гуллітом, заявив, що новий тренер вважає команду перспективною. За словами Алаутдінова, Гулліт переглянув багато матчів "Терека" в інтернеті і має намір зайнятися об'єднанням команди і усуненням помилок у грі.

Гулліт був призначений головним тренером "Терека" 18 січня. Контракт з голландцем підписаний на півтора року, до кінця сезону-2011/12. Перед Гуллітом поставлено завдання вивести "Терек" до єврокубків.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Дощ з градом зірвав дебютне тренування Гулліта в "Тереку" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі