субота, 15 грудня 2007 18:39

Дорожня поліція розгляне інцидент з перетворенням Шумахера на таксиста

Дорожня поліція розгляне інцидент з перетворенням Шумахера на таксиста

Дорожня поліція Німеччини розслідує інцидент, що відбувся у передмісті баварського міста Кобург, куди 8 грудня з приватним візитом разом з сім"єю приїжджав Міхаель Шумахер. Під час поїздки він вимушений був сам сісти за кермо таксі, щоб встигнути в аеропорт, але поліцейські вважають, що це є порушенням закону, передає AFP.

Шумахер приїжджав для того, щоб забрати з села Кронах цуценя рідкісної породи у свій новий будинок у Швейцарії. По дорозі назад, коли семиразовий чемпіон світу викликав таксі в аеропорт у Кобурзі і зрозумів, що запізнюється, він попросив водія Йілмаза Тунсера поступитися йому своїм місцем. Згодом Тунсер розповів, що "Шумахер показав неймовірну майстерність і на повній швидкості проходив усі повороти".

Поліція має намір піддати 42-річного таксиста перехресному допиту, щоб з"ясувати всі обставини інциденту. Прес-секретар транспортного департаменту Кобурга Холланд Кай заявив, що відбулося порушення правил дорожнього руху, яке повинне бути покараним. Менеджер Шумахера-старшого Віллі Вебер відзначив, що позиція поліції виглядає "смішною".

- Це нонсенс, карати людину за те, що вона допомогла Міхаелю, - сказав Вебер.

Зараз ви читаєте новину «Дорожня поліція розгляне інцидент з перетворенням Шумахера на таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі